Medinių namelių vaikams teikiama nada

Ruošiate kiemą vasaros pramogoms vaikams, tačiau nežinote, ką išsirinkti jog vaikai ne tik smagiai leistų saulėtas vasaros dienas kieme, tačiau ir saugiai?

Dauguma visgi renkasi batutus į kiemą, tačiau gydytojai traktuoja, kaip patį nesaugausią užsiėmimą vasarą vaikams, kadangi šokinėja ne po vieną, gali susidurti galvomis tarpusavyje, dažnai lūžtą kojos, rankos ar nosys, beto jei vaikas iškrenta iš batuto, galima ir dar didesnė trauma, taiga gydytojai traumotologai siūlo šias vasaros pramogas, pakeisti kuom nors saugesniu Jūsų vaikams. O mes turime rekomendaciją, kas tai galėtų būti, bus ne ką mažiau juoko ir džiaugsmo vaikams, bet būsite tikri ir dėl vaikų saugumo. Taigi mediniai nameliai vaikams– geriausia investicija į saugų ir smagų vaikų vasaros poilsį savo kieme.

Nameliai pritaikyti 3-7metų vaikams, su tėvelių priežiūra gali naudotis ir mažesni. Tad medinis namelis tarnaus ne vieną sezoną ir bus smagi veikla bet kokiu oru. Jeigu rankatės medinį namelį su dvigubomis sūpynėmis, vienas galite rinkti skirtas kūdikiams, kurios naudojamos nuo tada kai vaikas pradeda savarankiškai sėdėti iki maždaug triejų metų. O kitas palikti įprastas, šis variantas labai populiarus, jeigu šeimoje auga keli skirtingo amžiaus vaikai. Tuomet abu vaikai bus laimingi, nes nereikės laukti savo eilės, kuomet galės pasidžiaugti sūpynėmis. Dar viena iš smagiausių pramogų vaikams-čiuožykla. Ja vaikai dažniausiai naudojasi ne tik vasarą, tačiau ir žiemą smagiai čiuožia į pusnis ir džiaugiasi galimybe mėgautis grynu oru ir veikla kieme.

Na ir žinoma populiariausias dalykas- smėlio dėžė. Joje mėgsta laiką leisti nuo pačių mažiausių iki jau kur kas vyresnių vaikų. Veiklos prasideda nuo įvairiausių smėlio pyragų gamybos ir restoranų atidarymo iki miestų kurimo iš smėlio. Vaikai dažnai nustebina savo fantazija ir čia tėvai gali džiaugtis, kokius kūrinius bei statinius stato jų vaikai. Taigi praleistas laikas gryname ore naudingas ne tik vaikų sveikatai, tačiau ir ugdo kūrybiškumą, savarankiškumą ir kitas teigiamas savybes. Nepraleiskite progos vasaros dienas leisti saugiai, ramiai ir džiaugsmingai savo kieme.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *