Mediniai lauko nameliai vaikams ir priedai

Mediniai lauko nameliai vaikams puikiai tinka vaikams sudominti praleisti laiką lauke. Svarbiausia yra tinkamas namelis su priedais ir vaikai gali valandų valandas leisti kieme. Šių namelių priedai būna įvairios sūpynės, karstynės, čiuožyklos, smėlio dėžės bei kiti priedai kurie sudomina vaikus.

Namelių teikiama nauda sveikatai

Šių mediniai lauko nameliai vaikams nauda yra tiek vaikų sveikatai tiek fizinei ir psichologinei būsenai palaikyti ir gerinti. Kadangi sportavimas gryname ore pagreitina kraujo apykaitą, ir skatina deguonies pasisavinimą bei aprūpina smegenis reikia kiekiu deguonies, kas iš dalies padeda vaikams ne tik geriau jaustis. Taip pat padeda išsiskirti endorfinams kurie yra laimės hormonai, dėl to jų šių namelių nauda vaikams yra akivaizdi bei teikia džiaugsmą kuomet vaikai pramogauja jame.

Mediniai lauko nameliai vaikams

Visada galite rinktis medinį namelį pagal save. Ir jeigu dvejojate kokį biudžetą galite skirti šiam nameliui įsigyti, nedvejokite. Kadangi nameliai yra kokybiški ir pagaminti iš ekologiškos Lietuvos miškų spygliuočių medienos jūs galite būti ramūs, jog namelis tarnaus visą vaiko vaikystėl. Dėl to didesnė investija užtikrintų ne tik vaikų džiaugsmą ilgesnį laiką, bet ir jų praleidimo laiką lauke.

Namelių vaikams pristatymas ir surinkimas

Pristatymas ir surinkimas kelia susirūpinimą, nes daugelis nemoka patys surinkti namelio. Čia į pagalbą skuba gamintojai, kurie pasirūpino visais klausimais ir teikia surinkimo paslaugą visoje Lietuvoje. Jums belieka pasiruoši namelio vietą, bei įsigyti kelias betono plyteles, kurias galėtumėte pakišti po namelio konstrukcinėmis dalimis.

Mediniai lauko nameliai vaikams kaina priklauso nuo jo dydžio ir komplektacijos gausos. Kuo daugiau norėsite, kad vaikas turėtų pramogų namelyje, tuo brangiau namelis kainuos. Reikia nepamiršti ir medinio namelio dydžio. Nuo dydžio ir kvadratūros taip pat priklauso jo kaina, kuo namelis didesnis tuo jis bus brangesnis. Visada galite sutaupyti perimdami dalį darbų iš gamintojų. Pirkti namelį nedažytą ir be surinkimo paslaugos. O jeigu taip nutiko, kad nusprendėte taupyti didesniam nameliui, tuomet planuokite jo pirkimą ne sezono metu – žiemą. Žiemos metu daugelis namelių gamintojų teikia nuolaidas ir ne tik kad sutaupysite bet ir pigiau nusipirksite namelį.

Nepamirškite jog nameliai tarnauja labai ilgai ir investicija yra ilgam laikui. Nepataupius ant brangesnio namelio, džiaugsitės juo ilgiau.