Vaikų nameliai iš medžio kaina ir kokybė

Vaikų nameliai iš medžio kaina teikia džiaugsmą visais laikais vaikams. Anksčiau prieinami buvo ne visiems, dėl ekonominių laikų, o dabar laikams pasikeitus, namelių gamintojai pradėjo gaminti įvairiausių modelių namelius. Dažniausiai būna komplektuojamas namelis su čiuožykla, sūpynėmis ir kitais priedais. Bet apie juos pakalbėsime plačiau kuomet susipažinsime iš ko gaminami mediniai nameliai.

Medinių namelių kokybė

Kad užtikrinti medinių namelių kokybę, būtina įvardinti iš ko ir kaip jie gaminami. Pirmiausia mediniai nameliai vaikams gaminami iš pušies ir eglės medienos. Spygliuotis vyrauja dėl savo sąvybių kurios yra geriausios eksploatavimui lauko sąlygomis. Nesvarbu ar būtų žiema ar vasara, lytu ar snigtų, medinis namelis išliks toks koks buvo surinktas pirmąją dieną. Namelio kokybę užtikrina tam tikras lentų apdirbimas. Išpjovus išilginiu gateriu lentas, jos yra džiovinamos. Ištrauktos iš džiovyklos lentos yra atrūšiuojamos. Kurios suskeldėjo ar kitaip susirietė yra atrenkamos ir parenkamos tik geriausios lentos. Šios lentos impregnuojamos specialiu medienai skirtu impregnantu. Vėliau dažoma dviem sluoksniai alyvos pagrindo dažais. Šiuo būdų mediena tampa atspari ir užtikrina kokybę bei ergonomiškumą. Taip pat obliuotos lentos yra saugios vaikams kas sustiprina medinių namelių kokybę rinkoje.

Medinių namelių komplektacija

Vaikų nameliai iš medžio kaina


Vaikų nameliai iš medžio kaina ir komplektacija dažnu būna unikali kiekvienam nameliui, pagal tėvų poreikius bet pagrindinės būtų:

  • Čiuožykla tai pagrindinė ir įdomiausia medinio namelio dalis, kuri suteikia vaikams daugiausiai džiaugsmo, nes vaikai gali neribota laiką čiuožinėti.
  • Sūpynės kurios dažniausiai komplektuojamos dvejos, kad užtikrinti jog vaikai galėtų suptis keli vienu metu.
  • Smėlio dėžė – turbūt pagrindinis akcentas namelio, kuomet vaikai gali smagiai leisti laiką statydami įvairiausias smėlio pilis ir mėgautis grynu oru.
  • Gaisrininko nusileidimo vamzdis – kuris suteikia galimybę pasijusti tikru gelbėtoju.
  • Ir kiti priedai.

Komplektacija namelio gali būti įvairi. Kadangi namelis pagamintas iš ekologiškos medienos, priedus galima užsisakyti ir po namelio bazinio užsakymo. Nes prie medžio lengvai tvirtinasi papildomi priedai.

Pristatymas ir surinkimas

Medinių namelių vaikams gamintojai teikia surinkimo paslaugas, kas užtikrina ir patikina laiku pristatytą namelį jūsų kieme. Todėl už papildomą mokestis medinis namelis bus surinktas jūsų kieme toks kokį užsakėte. Ir jums tereikės išleisti savo vaikus į kiemą džiaugtis nauju pirkiniu.