Medinis namelis vaikams kaina ar žaidimų aikštelė?

Medinis namelis vaikams kaina – turbūt geriausias sprendimas sudominti vaikui žaisti lauke. Daugeliui tėvelių pamačius, kad jų vaikai ištisas dienas praleidžia prie televizorių, kompiuterių, mobiliųjų telefonų, ar konsolių ekranų norisi vaikams padėti. Kadangi vaikai priklausomi nuo technologijų, sudominti juos veikla lauke yra labai sudėtinga. Todėl į pagalbą šios problemos sprendimui galima pasitelkti medinį namelį vaikams arba žaidimų aikštelę. Šių pagalbininkų dėka, vaikai smagiai leis laiką lauke gryname ore, žais, bendraus su draugais, bei tobulės ir aktyviai sportuos.

Todėl normalu jog kyla klausimas kurį pasirinkti? Medinį namelį ar žaidimų aikštelę? Pirmiausia apžvelkime kas į šias sąvokas įeina o tuomet aptarsime kuris geriau.

medinis namelis vaikams kaina

Medinis namelis vaikams kaina – tai iš medžio dažniausiai pušies medienos pagamintas medinis namelis. Namelio lentos būna įvairaus storio. Tokio tipo nameliai turi kelis langelius, bei dureles. Projektuojami su mini terasomis su pastogine. Tokio tipo nameliai puikiai tinka kambaryje arba lauke. Mediniai nameliai taip pat būna komplektuojami su čiuožyklomis, sūpynių kompleksu, bei kitais priedais kurie sudomina vaikus. Mediniai nameliai vaikams su didele komplektacija būna antrame aukšte, o po juo įrengiama smėlio dėžė. Taip šie nameliai tampa žaidimų kompleksu vaikams.

Žaidimų aikštelė vaikams – dažniausiai gaminamos iš metalo konstrukcijų. Tai yra supynės, karstymosi sienele, ir kitais žaidimais. Šio tipo aikštelės dažniausiai sutinkamos miestų, ar kavinių kiemuose. Kadangi vienu metu gali jose būti daug vaikų. Šių tipų aikštelės būna labai didelės, ir nepraktiškos nuosavų kiemų turėtojams.

Kaip matome mediniai nameliai labiau pritaikyti individualiam naudojimui, savo nuosavame kieme ar plotelyje sklypo. Žaidimų aikštelės labiau tinkamos urbanistiniam naudojimui, bendro naudojimosi aplinkoje, kaip parkuose ar restoranuose, kadangi jos užima daug vietos ir jose gali žaisti daug žmonių.

Kuomet išrinkome geriausią variantą individualiems žmonėms, galime pakalbėti apie kainą. Medinio namelio kainą sudaro keli aspektai. Tai jo dydis, kuo didesnis namelis tuo jis bus brangesnis, nes jam pagaminti reikia daugiau medžiagų bei darbo jėgos. Kitas kainos aspektas medinio namelio komplektacija. Kuo gausesnė komplektacija tuo medinis namelis kainuos brangiau.

Nepamirškite jog vaikų nameliai yra investicija į jūsų vaikų vaikystę, nes nameliai tarnaus iki kol bus neįdomūs vaikams. Todėl prieš renkantis pagalvokite apie tai ir nupirkite patį geriausią ir įdomiausią namelį savo vaikams. Nes laimingi vaikai – laimingi tėvai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *