Lauko mediniai vaikų nameliai

Lauko mediniai vaikų nameliai nuo senų laikų teikia džiaugsmą. Anksčiau namelius gamindavo patys jų tėvai. Nameliai būdavo nelygus ir nedažyti, tarnaudavo neilgai. Dabar kai laikai pasikeitė, atsidaro daug namelių gamintojų kurie gamina medinius namelius bei projektuoja juos. Šie nameliai vieni parduodami būna retai. Dažniausiai mediniai nameliai vaikams yra komplektuojami su papildomomis pramogomis vaikams, tokiomis kaip sūpynės, čiuožykla, smėlio dėžė, virvinėmis kopėtėlėmis bei kitais priedais. Todėl šių dienų tėveliai drąsiai gali rinktis ir patikėti medinio namelio surinkimą ir pristatymą iš gamintojų, kurie ir užtikrins namelio kokybę, estetiką, bei ilgaamžiškumą.

Lauko mediniai vaikų nameliai

Taigi kokie nameliai šiuo metu populiariausi bei kuom jie yra geresni?

Pirmiausia lauko mediniai vaikų nameliai gaminami iš spygliuočių, dažniausiai eglės ir pušies. Šios medienos lentos, impregnuotos bei nudažytos puikiai tarnauja lauko sąlygomis ir gali stovėti lauke ištisus metus. Nameliai yra sunkūs ir stabilūs todėl renkantis namelį, galite būti tikri jog vėjas namelio nenuvers, o lietus jam nepakenks.

Lauko mediniai vaikų nameliai komplektacija yra gausi, todėl galite rinktis priedus pagal savo vaiko pomėgius. Bet mūsų rekomenduojami nameliai yra iš pilnos komplektacijos. Nes kuo daugiau veiklos namelyje bus tuo vaikai praleis daugiau kokybiško laiko lauke savo namelyje, negu prie kompiuterių ekranų. Verta paminėti jog nameliai yra kokybiški ir ergonomiški.

Jeigu dvejojate dėl savo gebėjimų surinkti medinį namelį, nebeda. Medinių namelių gamintojai gali ir teikia surinkimo paslaugą jūsų kieme. Ši paslauga kainuoja papildomai, bet yra labai patrauklus pasiūlymas moterims ar vyrams kurie neturi laiko surinkimui, o gal tiesiog trūksta elementarių žinių.

Medinio namelio komplektacija susideda ne tik iš namelio kainos, bet ir jų priedų. Kuo didesnė komplektaciją, tuo namelis bus brangesni. Yra galimybė sutaupyti perkant medinį namelį. Viena iš tokių variantų yra pirkti medinį namelį žiemą. Kadangi namelių gamintojai teikia nuolaidas ne sezono metu, ir tai padės sutaupyti. Taip pat galite patys surinkinėti medinį namelį savo kieme, be to dažymą pasilikti sau. Šiuo būdų pusę darbų perimsitę patys, bet mokėsite ženkliai mažiau. Dažnam toks būdas priimtinas, ir mediniai nameliai perkami visais sezonų laikais.

2 thoughts on “Lauko mediniai vaikų nameliai

Comments are closed.