Nameliai vaikams

Nameliai vaikams – populiarūs jaunų tėvelių tarpe, kurie gyvena nuosavame name, ar turi sodą ar kitą sklypo dalelę kurioje nori suteikti vaikams džiaugsmo. Šių namelių paklausa ypač išpopuliarėjo kuomet Lietuvos vyriausybė pradėjo skirti paramas jaunoms šeimoms būsto įsigijimui subsidijuojant dalį būsto kainos. Jaunimas pradėjo pirkti namus rajonuose, kas ir įtakojo didelę žaidimų namelis paklausą.

nameliai vaikams

Nameliai vaikams teikiama nauda

Pirmiausia reikia pabrėžti jog šių dienų jaunimas, praleidžia vis daugiau laiko prie televizoriaus ir kompiuterių ar telefonų. Tai ypač įtakoja jų laisvalaikį, todėl priklausomybė nuo technologijų tampa vis aktualesne tema tarp jaunų tėvelių. Kyla klausimas kaip padėti vaikams, kartu suteikiant naudą jų sveikatai. Geriausias sprendimas – namukai vaikams.

Medinis namelis su čiuožykla ir supynėmis vaikams teikia neapsakomą džiaugsmą. Jie noriai pramogauja juose su draugais, taip iškeisdami laiką praleistą ekranuose į produktyvų ir sveikatingumą skatinantį laiką lauke. Žaisdami smėlio dėžėje vaikai noriai stato smėlio pilis bei kitus statinius taip lavindami savo smulkiąją motoriką. Namelis padeda išlaisvinti fantaziją, ir vaikai prisigalvoja įvairių veiklų, kurios tevų laimei yra gryname ore, lauke bei žaidžiant su draugais, o ne namie prie televizoriaus.

Nameliai vaikams kokybė

Namukai vaikams gaminami iš pušies medienos. Todėl nameliai yra ergonomiški ir tinka prie betkokio sklypo reljefo ir dizaino. Pušies mediena yra supjaunama reikiamais matmenimis ir impregnuojama. Taip užtikrinama namelio kokybė, bei ilgaamžiškumas. Namelių gamintojai teikia pristatymo ir surinkimo paslaugą, kuomet jūsų išsirinktą namuką pristato tiesiai į jūsų namus. Ir tai yra labai patogu, nes nereikia rūpintis surinkimu, įrankiai bei nesugadinsite pačio namelio. Kokybę užtikrina teisingas procesų atlikimas, todėl kartais rinktis geriau brangesnį, bet kokybišką, kad tarnautų ilgai.

Mediniai nameliai kaina

Mediniai nameliai kaina priklauso nuo kelių punktų. Pirmasis tai būtų namelio dydis. Kadangi didesnį namelį pagaminti trunka ilgiau ir reikia daugiau medžiagų bei darbo jėgos. Todėl norint sutaupyti rinkitės mažesnį namelį. Sekantis aspektas yra namelio komplektacija. Komplektacija gali būti įvairi su čiuožykla, sūpynėmis, kopinėjimo siena, gaisrininko nusileidimo vamzdžiu, todėl kiekvienas priedas kels namelio kainą.

Perkant žaidimų namelis rekomenduojame pirkti kuo geresnės komplektacijos. Namelis yra ilgaamžis ir tarnaus visą vaiko vaikystę, todėl nusipirkus didelį su daug pramogų namelį, smagi vaikystė gryname ore garantuota!

5 thoughts on “Nameliai vaikams

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *